Vandring i Monets hage

Det skal vel godt gjøres å ikke ha hørt om Claude Monet, sett bildene hans, og kanskje hørt om den vakre hagen han anla i sin tid. Uansett har du nok sett motiver fra hagen i ett eller flere av maleriene hans.

Vakkert miljø i Monets hage i Giverny

Monets hage finner du i Giverny, ca 75 km vest for Paris. Her ligger det godt restaurerte huset, som du har full anledning til å besøke.

Huset til Monet med vakre blomster foranHagen er også en opplevelse for seg selv. Den ene delen av hagen er fyllt opp med blomster i alle fasonger og farger, og det er imponerende hvor mye arbeid som er lagt ned her.Blomster i alle farger og fasonger

Den andre delen av hagen, består av vann. Bl.a. den vakre lille dammen, eller snarere innsjøen, med hengepil og den velkjente broen over. Og bli ikke overrasket om du møter på et og annet brudepar som er her for å bli tatt bilder av. Området rundt Monets hage har også flere vakre hager å by på, så sett av noen timer hvis du vurderer å dra hit.

Den kjente dammen i Monets hageØnsker du mer informasjon om Monets hage, eller om hvordan du kommer dit og hoteller i området, kan du følge disse linkene: