Ta beinveien fatt i Arendal!

Forside

For et herlig skilt og en nydelig by. Sjarmerende detaljer og et rikt blomsterflor. Det er bare å ta beina fatt, og nyte alle inntrykkene denne Sørlandsbyen byr på.

En blomstrende by

En blomstrende by

Må bare si jeg er veldig imponert over hva kommunen har gjort med sentrum. Masse vakre blomster over alt hvor øyet kunne se. Og for en jobb med å vedlikehold alt! Likte spesielt alle stolper som var dekorert med blomster.

Vakre gater

Vakre gater

Men også byens befolkning følger opp med vakre blomster og bed. Fra Stokkroser, til et vell av roser og ikke minst Hortensia, som vi så mange steder. Masse flotte detaljer var det også, til stor inspirasjon for oss som vandret rundt.

Detaljrikdom

Detaljrikdom

Detaljrikdommen fortsetter også på murer og dører. Og for de av oss som er glad i dører, så er det utrolig koselig å gå rundt og se på de gamle husene med sine fargerike og vakre dører. Ofte pyntet med blomster og planter rundt, eller med små detaljer som hjerter på selve døra.

Gamle hus og vakre dører

Gamle hus og vakre dører

Det er mange bakker, trange gater og koselig smug i Arendal. Og man finner mange skatter når man tar beina fatt i disse gatene. Vakre bed, blomster, gammel steinbelegning og vakre fasader. Det er lett å titte inn i folks hager, men det er jo så mye vakkert å se og innbyggerne har virkelig gjort seg flid med å bidra til en vakker by.

Trange smug og bratte bakker

Trange smug og bratte bakker

Kan bare slutte meg til alle andre som synes Arendal er en fantastisk by.

Nydelig utsikt

Nydelig utsikt