Koselig vandring på Dømmesmoen

Dømmesmoen

Dømmesmoen

 

Dømmesmoen ligger i Grimstad, og her opplever du både kultur og natur side om side. Norsk Hagebruksmuseum holder til her og det er fine turmuligheter i tillegg til den vakre parken. 

En spennende samling gamle bygninger

En spennende samling gamle bygninger

 

Det er mange gamle, nydelige og ikke minst sjarmerende bygninger i parken. Totalt 25 hus, godt vedlikeholdt, og til og med en liten potetkjeller – eksotisk nok. Vakker beplantning er det rundt alle bygningene og det er nok av gode ideer å ta med seg hjem.

 

Husk gode sko

Husk gode sko

 

Gode spasersko er lurt. Mange turstier, små og store gangveier gjør at man får lyst til å bli her i timesvis. Inntrykkene er mange og omgivelsene endrer seg stadig. Så god tid er også en fordel.

Dammen i parken

Dammen i parken

 

Dammen i parken er omkranset av gamle ærverdige trær. Vannliljer og ender trives her, og sola speiler seg i vannflaten. Herlig å hvile bena mens man tar en pause på den hvitmalte krakken ved brygga. 

Blomster, blomster, blomster

Blomster, blomster, blomster

 

Ibsens urtehage og massevis av stauder, gjør parken til et blomstrende sted å være. Hortensia, Sommerfuglbusker, Dahlia, og Floks er bare noen av sommerstaudene. I tillegg har du alle rosene. 

Ena flere blomster

Enda flere blomster

 

God vandring!