Hyttehagen

I hagen til Lise og Bård på Nesodden er det fantastisk utsikt over Oslofjorden. I tillegg er det mange vakre trær som vanligvis ikke er å finne i små byhager.

Vakker utsikt

Rognebærtreet er et skue der det står fullt av rognebær og lyser opp. Det er vakkert som det er. Dessuten er det koselig å plukke noen klaser med rognebær, som kan brukes som dekorasjoner på bord og i kranser.

Rognebærtre med mengder av rognebær

Et yrende fugleliv er det også i en slik hyttehage. Ulike fuglekasser og fuglebrett kan derfor være både dekorativt og praktisk.

Fuglemater blant trærne

Med de mange store trærne er det mulig å henge fuglekassene høyt og usjenert. Og det har vært fugler med unger i fuglekassen i år, forteller Lise.

Fuglekasse gir liv i hagen

Fordelen med store trær er at de både gir skygge og mulighet for rekreasjon. Det er ikke alle forunt å kunne henge opp en romantisk hengekøye under trær, omgitt av fuglekvitter.

Andre interessante innslag i hagen, er bruk av mange potter og urner. Da er man ikke så avhengig av jordsmonnet, og det er lett å flytte plantene rundt ettersom hvor man synes de passer.

Villvin oppover veggen

I tillegg er det mengder av villvin på tomten. Dette gir et romantisk inntrykk med vegger og gelendre overgrodd med denne vakre planten.

Vi takker Lise og Bård for at vi fikk ta bilder av hagen deres.